Εταιρικό Προφίλ
Το UMAMI είναι η πέμπτη βασική γεύση, μαζί με τη γλυκιά, την ξινή, την αλμυρή και το πικρό. Η λέξη "Umami" σημαίνει "γευστικό" ή "νόστιμο" στα Ιαπωνικά.
Η γεύση του Umami είναι πλούσια, γεμάτη και αποδίδεται σε ορισμένα τρόφιμα, όπως η σόγια, τα μανιτάρια, το αυγό, το κρέας, η παρμεζάνα και άλλα. Αυτή η γεύση αναγνωρίστηκε για πρώτη φορά από τον Ιάπωνα επιστήμονα Kikunae Ikeda το 1908.
Σήμερα, η γεύση αυτή αναγνωρίζεται ως μια από τις πιο σημαντικές γευστικές διαστάσεις.
Ό,τι μπαίνει στο Godgilla είναι σίγουρο ότι πληροί τα αυστηρά ποιοτικά standards μας. Επιλέγουμε προϊόντα μόνο από αξιόπιστους προμηθευτές ,φρέσκα λαχανικά και κρέατα κορυφαίας ποιότητας, χωρίς κανένα συμβιβασμό.
Οι Sauces μας είναι χειροποίητες χωρίς ενδοιασμούς σε ακριβά υλικά!