• Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ σε Τεχνολογία Τροφίμων, Χημεία, Μηχανολογία, Διοίκηση Επιχειρήσεων ή συναφές αντικείμενο.
• Προϋπηρεσία τουλάχιστον 2-3 ετών σε αντίστοιχη θέση σε βιομηχανία τροφίμων.
• Εμπειρία στη διαχείριση ομάδας εργαζομένων και βαρδιών.
• Καλή γνώση διαδικασιών ασφάλειας τροφίμων (HACCP, ISO 22000).
• Άριστες οργανωτικές και επικοινωνιακές ικανότητες.
• Γνώση χειρισμού Η/Υ και συστημάτων ERP.
Επιθυμητά Προσόντα
• Εμπειρία σε αυτοματοποιημένες γραμμές τυποποίησης και συσκευασίας.
• Γνώση αγγλικής γλώσσας.
• Ικανότητα ανάγνωσης τεχνικών οδηγιών ή οδηγιών λειτουργίας εξοπλισμού.