Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα
29/07/2025

Βοηθός Διευθυντής Παραγωγής

Παραγωγή - Εργάτες - Τεχνίτες

Πόλη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Απασχόληση Πλήρης απασχόληση
Επίπεδο Σπουδών ΤΕΙ, ΑΕΙ, MSc

Περιγραφή

Αναζητούμε έναν δυναμικό και έμπειρο Βοηθό Διευθυντή για βιομηχανία παραγωγής έτοιμων γευμάτων. Ο ιδανικός υποψήφιος θα αναλάβει την ευθύνη για την καθημερινή λειτουργία, παρέχοντας ουσιαστική υποστήριξη στον Διευθυντή της μονάδας, με στόχο τη διασφάλιση της ομαλής και αποτελεσματικής εκτέλεση της παραγωγής, της ποιότητας και της αποδοτικότητας.

Αρμοδιότητες:

  • Διαχείριση Καθημερινών Λειτουργιών Παραγωγής: Επίβλεψη και διαχείριση των καθημερινών παραγωγικών διαδικασιών για την επίτευξη των στόχων παραγωγής και των προτύπων ποιότητας
  • Επίβλεψη και Συντονισμός Προσωπικού: Εποπτεία και συντονισμός των δραστηριοτήτων του προσωπικού παραγωγής, συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων εργασίας, της ανάθεσης καθηκόντων και της διαχείρισης της απόδοσης
  • Διασφάλιση Συμμόρφωσης: Εξασφάλιση της συμμόρφωσης με τους κανονισμούς ασφάλειας, τις εταιρικές πολιτικές και τα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων (π.χ. HACCP)
  • Βελτίωση Διαδικασιών: Παρακολούθηση των παραγωγικών διαδικασιών, εντοπισμός τομέων για βελτίωση και εφαρμογή βελτιστοποιήσεων για αύξηση της αποδοτικότητας και μείωση του κόστους και των απορριμμάτων
  • Συντονισμός μεταξύ Τμημάτων: Συνεργασία με άλλα τμήματα (π.χ., ποιότητας, προμηθειών, συντήρησης, κτλ) για τη διασφάλιση ομαλής ροής εργασιών και την επίλυση προβλημάτων που προκύπτουν
  • Διαχείριση Προγράμματος Παραγωγής: Συντήρηση των προγραμμάτων παραγωγής και αποτελεσματική διαχείριση των πόρων (ανθρώπινο δυναμικό, υλικά, εξοπλισμός)
  • Ανάλυση Δεδομένων: Ανάλυση δεδομένων παραγωγής για τον εντοπισμό τάσεων, την αξιολόγηση της απόδοσης και την παροχή αναφορών στην ανώτερη διοίκηση
  • Εκπαίδευση και Ανάπτυξη Προσωπικού: Συμβολή στην εκπαίδευση, την ανάπτυξη και την καθοδήγηση του προσωπικού παραγωγής
  • Επίλυση Προβλημάτων: Εντοπισμός και επίλυση λειτουργικών και τεχνικών προβλημάτων που μπορεί να επηρεάσουν την παραγωγή

Απαραίτητα Προσόντα

  • Πτυχίο σε συναφή τομέα (π.χ. Τεχνολογία Τροφίμων, Διοίκηση Επιχειρήσεων ή αντίστοιχη εργασιακή εμπειρία
  • 3-5 έτη προηγούμενης εμπειρίας σε περιβάλλον παραγωγής τροφίμων υψηλού όγκου ή σε μεγάλη μονάδα catering
  • Εμπειρία σε εποπτική θέση (2-3 έτη τουλάχιστον)
  • Άριστη γνώση των προτύπων ασφάλειας τροφίμων (HACCP, ISO) και των διαδικασιών υγιεινής
  • Ικανότητα λήψης αποφάσεων και επίλυσης προβλημάτων
  • Άριστες επικοινωνιακές και οργανωτικές δεξιότητες
  • Γνώση χρήσης συστημάτων διαχείρισης αποθεμάτων (ERP) και συστημάτων POS
  • Ευελιξία ωραρίου, συμπεριλαμβανομένων απογευμάτων και Σαββατοκύριακων, εφόσον απαιτείται

Παροχές

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
  • Ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης και ανάπτυξης
  • Σύγχρονο και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον

Αίτηση - Αποστολή Βιογραφικού

Σας ενδιαφέρει η θέση εργασίας; Εγγραφείτε για να στείλετε το βιογραφικό σας στην εταιρεία.