Θέση: Μάγειρας
Εργοδότης: Μικρή ξενοδοχειακή μονάδα πολυτελείας (luxury boutique hotel) με στοχοπροσήλωση στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών
Απασχόληση: Πλήρης εποχιακή εργασία (μέχρι αρχές Οκτωβρίου 2025)
Ελάχιστο Απαραίτητο Επίπεδο Σπουδών: Απόφοιτος σχολής μαγειρικής
Περιγραφή θέσης:
- Η ομάδα της κουζίνας θα έχει την ευθύνη να προετοιμάζει και να μαγειρεύει καθημερινά πρόγευμα a-la-carte για μέχρι 25 άτομα.
- Επίσης, προετοιμασία pre-packed snacks (healthy pots, protein bars etc.) προς διάθεση στο πρωινό και αριθμού ζεστών πιάτων κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες (All-Day menu).
- Βοήθεια στην επίβλεψη των παραγγελιών, παραλαβών και των σωστών συνθηκών αποθήκευσης - συντήρησης των τροφίμων.